Κίνα Ρόλος στα μπουκάλια αρώματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jessie

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15061503699

WhatsApp : +8615061503699

Free call
Aman Industry Co., Ltd

Co. του Aman Industry, ΕΠΕ

Παρά η καλύτερες ποιότητα & η υπηρεσία

 

Aman Industry Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: AMAN Αριθμός Υπαλλήλων:
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-8000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Από το 2007, η επιχείρησή μας, Aman Industry, είχε έναν πλούτο της εμπειρίας κατά τη διάρκεια πολλών ετών, που κάνουν μας τον κύριο εμπειρογνώμονα στην πλαστική βιομηχανία συσκευασίας. Οι καρυκευμένοι καταρτισμένοι εμπειρογνώμονές μας έχουν μια διαφορετική σειρά των επαγγελματικών δεξιοτήτων. Στοχεύουμε να φέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερα υπηρεσίες και ποιοτικά τα προϊόντα. Ο Aman Industry πωλεί τα μηχανήματα σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως. Έχουμε επίσης τις αποθήκες εμπορευμάτων σε διάφορες χώρες, όπως η Ινδονησία Τζακάρτα, Μπανγκλαντές, Ντάκα, Πακιστάν, Lahore. Και Ινδία Mumbai. Κ.λπ. Σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε εύκολα να πάρετε την τεχνική και υπηρεσία γνωμοδότησής μας.
Η επιχείρησή μας αφιερώνεται στη σταθερή έρευνα σε αυτόν τον γρηγορότερο και αναπτυσσόμενη αγορά για να σιγουρευτεί και μας και της παραμονής πελατών μας μπροστά σε αυτήν την βιομηχανία.
Κατασκευάζουμε και πωλούμε μηχανή επιτραπέζιας την καθορισμένη πλήρωσης και τις αυτόματες γραμμές γεμίζοντας μηχανών. Ο πίνακας θέτει τη μηχανή ετικετών και τις αυτόματες μηχανές μαρκαρίσματος. Συγκέντρωση των μηχανών για την καλλυντικά αντλία λοσιόν και το πυροβόλο όπλο ώθησης. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την απώτατη ποιότητα σε όλα που.

Ιστορία

Η Co. του Aman Industry, ΕΠΕ βρίσκεται στο όμορφο και εύφορο έδαφος Jiangnan Yumi, η εθνική εκπολιτισμένη πόλη Wuxi πόλεων, βόρεια του ποταμού Yangtze, δίπλα στη μεγάλη ταχύτητα Σαγκάη-Ναντζίνγκ, ταχύτητα κατά μήκος του ποταμού Yangtze, το νερό και το μόλυβδο μεταφορών εδάφους προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2007, και έχει αναπτυχθεί από ένα εργαστήριο βιοτεχνίας στη σημερινή βιομηχανία και το εμπόριο ενσωμάτωσε την επιχείρηση. Η επιχείρηση έχει τώρα περισσότερους από 100 υπαλλήλους, και το εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα 12.000 τετραγωνικών μέτρων.

Μέχρι στιγμής, έχει καθιερώσει τις καλές σχέσεις εισαγωγών και εξαγωγής με τους πελάτες από τη Ρωσία, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ισπανία, την Ουκρανία, τη Νότια Κορέα, τη Νότια Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές. Μια από τις μεγαλύτερες πλαστικές επιχειρήσεις επεξεργασίας και εξαγωγής φορμών στην επαρχία, και επίσης σχετικός με την εξαγωγή μηχανήματα και εξοπλισμός και πρώτες ύλες.

Εξασφαλίζουμε ότι παράγουμε τα προϊόντα που είναι δημοφιλή στην αγορά και παρέχουν την ανεπιφύλακτη και βέβαια υπηρεσία σε όλους τους πελάτες μας.

Υπηρεσία

Η Co. του Aman Industry, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007. Μέχρι τώρα, είχαμε ήδη τις καλές σχέσεις εξαγωγής και εισαγωγών με τους πελάτες στη Ρωσία, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ισπανία, την Ουκρανία, τη Νότια Κορέα, τη Νότια Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές, με τη μεγάλη τιμή. Ο Aman Industry παίρνει «πιστός και τίμιος» ως ρίζα μας, που εμμένει στην ακριβή καινοτομία διαχείρισης και τεχνολογίας, με την προσεκτική κατασκευή και τη συνεχή βελτίωση. Σιγουρευόμαστε για να παραγάγουμε τα προϊόντα που χαιρετίζονται από την αγορά και να παρέχουμε την ειλικρινή και βέβαια υπηρεσία για όλους τους πελάτες.

Η ομάδα μας

Κίνα Aman Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Aman Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Aman Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 

 

  • Ο Michael μπορεί

    Ο
  • Steve που παραχωρεί

    Steve
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας