Αρχική Σελίδα

Aman Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Από το 2007, η επιχείρησή μας, Aman Industry έχει την πλούσια εμπειρία κατά τη διάρκεια πολλών ετών, που κάνουν μας τον κύριο εμπειρογνώμονα στην πλαστική συσκευάζοντας βιομηχανία. Οι καρυκευμένοι καταρτισμένοι εμπειρογνώμονές μας έχουν μια διαφορετική σειρά των επαγγελματικών δεξιοτήτων. Στοχεύουμε να φέρουμε στα costumers μας τις καλύτερα υπηρεσίες και ποιοτικά τα προϊόντα.
Η βιομηχανία του Aman πωλεί τις μηχανές σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. έχουμε επίσης την αποθήκη εμπορευμάτων στις διαφορετικές χώρες, όπως την Ινδονησία Τζακάρτα, Μπανγκλαντές, Dhaka, Πακιστάν, Lahore. Και Ινδία Mumbai. Κ.λπ. Σε εκείνη την περιοχή, μπορείτε εύκολα να πάρετε την τεχνικούς υπηρεσία και το σύμβουλό μας.
Η επιχείρησή μας αφιερώνεται στη σταθερή έρευνα σε αυτόν τον γρηγορότερο, αναπτυσσόμενη αγορά για να εξασφαλίσει ότι και οι δύο, εμείς και οι πελάτες μας μένουμε μπροστά σε αυτήν την βιομηχανία.
Κατασκευάζουμε και πωλούμε μηχανή επιτραπέζιας την καθορισμένη πλήρωσης και τις αυτόματες γραμμές γεμίζοντας μηχανών. Μηχανή επιτραπέζιων καθορισμένη ετικετών και αυτόματες μηχανές μαρκαρίσματος. Συγκέντρωση των μηχανών για την καλλυντικά αντλία λοσιόν και το πυροβόλο όπλο ώθησης. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την απώτατη ποιότητα σε όλα που.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. του Aman Industry, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007. Μέχρι τώρα, είχαμε ήδη τις καλές σχέσεις εξαγωγής και εισαγωγών με τους πελάτες στη Ρωσία, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ισπανία, την Ουκρανία, τη Νότια Κορέα, τη Νότια Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές, με τη μεγάλη τιμή. Ο Aman Industy παίρνει «πιστός και τίμιος» ως ρίζα μας, που εμμένει στην ακριβή καινοτομία διαχείρισης και τεχνολογίας, με την προσεκτική κατασκευή και τη συνεχή βελτίωση. Σιγουρευόμαστε για να παραγάγουμε τα προϊόντα που χαιρετίζονται από την αγορά και να παρέχουμε την ειλικρινή και βέβαια υπηρεσία για όλους τους πελάτες.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : AMAN

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

certificate: CE/SGS 9001

business field: OEM , customized

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Aman Industry Co., Ltd Πιστοποιήσεις